Haber

İYİ Parti’nin aday tanıtım toplantısında çıkan kavganın ardından Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı.

UYGUN Partisi’nin Ankara ilçe başkan adaylarının bugün gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında, Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer’in adaylığı ilçe teşkilatı tarafından protesto edildi. GÜZEL Partisi Genel Başkanı Meral Akşener’in de salonda olduğu o anlarda kavga çıktı. Olayın ardından Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı, yerine Akif Sarper Önder atandı.

İYİ PARTİ’NİN ADAY TANITIM TOPLANTISINDA GERİLİM

İYİ Parti’nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarının terfisi için genel merkezde düzenlenen törende kavga çıktı. Salondaki bazı partililer, Etimesgut adayının AK Parti eski Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer olmasına tepki gösterdi. Etimesgut İlçe Teşkilatı üyeleri, “Teşkilat istemiyor”, “Mansur Başkandır” gibi sloganlar attı. Kavganın ardından tepki gösteren partililer görevliler tarafından salondan uzaklaştırıldı. Etimesgut Teşkilatı üyelerinin Yenimahalle’den aday gösterilen Sevin Çağlayan’ı da istediği iddia edildi.

MANSUR YAVAŞ’A DİRENİŞ, KÜRŞAD GÜÇLÜ VE BURAK AKBURAK’A İSTİF SLOGANLARI

Etkinliklerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş lehine sloganlar atılırken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Severli ve GÜZEL Partisi Yerel Yönetimler Lideri Burak Akburak için de istifa sloganları atıldı.

AKŞENER: BURADA BAĞIRAN DOSTLARIN AHLAKINI VİCDANINIZA BIRAKIYORUM

İYİ Parti Lideri Akşener, yaptığı açıklamada, “Sevin gerçekten çok çalışkan bir kız. Sevin’e bazı yerlerde sıkıntı yaşadığımızı söyledim, ‘Buraya gelebilir misin?’ dedim, o da ‘Meral Abla, hepsi bu’ dedi. en iyisi.’ Artık herkesin önünde söylüyorum Sevin benim kızımdır.” “Burada bağıran arkadaşlarımın ahlakını sizin vicdanınıza bırakıyorum. Şu an itibariyle hepsi gitti.” dedi.

İYİ PARTİ ANKARA İL BAŞKANI YENER YILDIRIM GÖREVDEN ALINDI

Aday tanıtım toplantısında yaşanan gerginlik üzerine Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı. Yıldırım’ın yerine Akif Sarper atandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Yener Yıldırım

erzin-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu