Haber

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’nde Temizlik Personeline Bıçaklı Saldırı

GAZİANTEP Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde temizlik görevlisi Mustafa Yıldız’ı (38) bıçaklayarak ağır yaralayan Ömer Fıstıkçı (40) tutuklandı. Fıstıkçı, eşiyle akraba olduğunu iddia ettiği Yıldız ile bu konu hakkında tartıştıklarını, yanına geldiğinde ellerinin kelepçeli olduğunu gördüğünü söyledi.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde temizlik görevlisi olan Mustafa Yıldız, hastanenin 4’üncü katında bıçaklı saldırıya uğradı. Vücudunun birçok yerinden yaralanan Yıldız’a yapılan saldırı, o sırada hastanede bulunan bazı kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yıldız’ı bıçakla yaralayan ve “Müdahale etmeyin, bu bir namus meselesidir” diyerek kendisine zarar vermek isteyenleri uzaklaştıran Ömer Fıstıkçı, hastanenin güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Çalıştığı hastanede ameliyata alınan Mustafa Yıldız’ın tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

‘EŞİMİN TELEFONUNA PROGRAM YÜKLEDİM’

Gözaltına alınan Ömer Fıstıkçı, polisteki sorgusunda Yıldız’ın olay anında söylediği sözlerin ardından aklını kaybettiğini söyledi. Eşinin de hastanede temizlik görevlisi olarak çalıştığını ve kendisinin de aldatıldığından şüphelendiğini belirten Fıstıkçı, “22 yıldır evliyim. Davranışlarındaki değişiklikten dolayı eşimin beni aldattığından şüpheleniyordum. Geçenlerde eşimin telefonundaki konuşmaları kaydeden bir program indirdim. Önceki gün telefonu kontrol ettiğimde eşim ve Mustafa Yıldız “Aramızda tartışma çıktı, boşanmak istediğimi söyledim ve onu ailesinin yanına bıraktım. ev. Sabah boşanma konusunu görüşmek üzere üzerime bıçakla hastaneye gittiğimde eşim ve Mustafa’yı birlikte gördüm. Mustafa Yıldız’ın yanına giderek yaptığının doğru olmadığını söyledim. Bana ‘Erkek olsaydın karına bakardın’ dedi. Bu sözler üzerine delirdim ve kendimi kaybettim. Aklım başıma geldiğinde ellerim kelepçeliydi, onu bıçakladığımı bile hatırlamıyorum.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fıstıkçı, nöbetçi hakim tarafından ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı.

merkez-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu