Haber

Düzağaç Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatı başladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ihalesi sonuçlanan Düzağaç Mahallesi Yeni Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatına başlandığını duyurdu.

 

Gölcük Düzağaç Mahallesi’nde yapılacak yeni aile sağlığı merkezinin inşaatına başlandı. İmar planı “sağlık tesisi alanı” olarak tamamlanmış; Düzağaç Mahallesi 208 Ada 6 Parsel’de prefabrike bir binada halen hizmette olan Düzağaç Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin plan tadilatı ile 2874 m2 alana sahip yeni yapı işleri; mevcut prefabrik binanın yanında başladı. Şantiyeyi ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

270 GÜNDE TAMAMLANACAK

9 hekimin görev yapacağı 673,96 m2 alana sahip Düzağaç Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi imalat ihalesini kazanan firma, yer tesliminin ardından hızla inşaat çalışmalarına başladı. 270 günde tamamlanması planlanan ASM ile Gölcük yeni bir sağlık yatırımına kavuşacak.

 

SAĞLIK HİZMETİ AKSİ OLMAZ

Kaptanlar Sağlık Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Önder Sezer, “Düzağaç Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi yeni binanın inşaatı tamamlanana kadar mevcut prefabrik yapıda hizmet vermeye devam edecek. Düzağaç Mahallesi Sağlık Ocağı’nın mahallemize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

basciftlikhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu