Haber

Belediye başkanlarından ortak mesaj: “Depremden etkilenen tüm kardeşlerimizin yanındayız”

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, Hatay Konya Konteyner Kent 2’nci Etap’ta geçici konutlara yerleşen depremzede ailelerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay Konya Konteyner Kent 2. Etap ziyareti kapsamında Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, depremden etkilenerek konteyner kente yerleşen ailelerle bir araya geldi. deprem. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay Belediyesi, Meram Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Odası tarafından üretimi gerçekleştirilen Hatay Konya 2’nci Etap Konteyner Kent’te geçici konutlarına yerleşen vatandaşlarla sohbet eden belediye başkanları Borsa ve Konya Sanayi Odası, “Yanındayız” mesajı verdi. Depremzedeler, belediye başkanları huzurunda depremin ilk anlarından itibaren yanlarında olan tüm Konya halkına teşekkür etti.

“Bölgedeki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

Depremin olduğu 6 Şubat’tan bu yana tüm ekip, teçhizat ve imkanlarıyla Hatay’da bulunduklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Konya’mız tüm kurum, kuruluş ve yöneticileriyle birlikte en ufak bir beklentimiz olmadan yoğun bir emek.Bir an önce normale dönmesi için çalışıyoruz.Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde tüm bölge imar edilip restore edilene kadar orada olmaya devam edeceğiz.Hatay’a kazandırılan Konya Konya Büyükşehir Belediyemiz, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ile Meram, Selçuklu ve Karatay belediyelerimizin katkılarıyla Konteyner Kent’in ilk etabının ardından ikinci etabı da Konyalı kardeşlerimizin hizmetine sunduk. Hatay. Konya olarak Hatay’da hayat normale dönene ve bu acı dinene kadar orada olmaya, bölgedeki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın başımızda yeri vardır”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da depremden etkilenen tüm vatandaşların yanlarında olacağını belirterek, “Konya tüm kurumlarıyla, tüm bireyleri ve tüm kalbiyle deprem bölgesindeydi. Depremin ilk anında destek olmaya çalıştık.Karşılık beklemeden gerçekleştirdiğimiz bu dayanışmayı insanüstü bir gayretle, durmadan, dinlenmeden bugüne getirdik. Siyasi görüşleri başımızın üstünde yer edin.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde deprem bölgelerimizi ayağa kaldırıyor, bölge halkımızın yaralarını sarmaya çalışıyoruz.İnşallah başaracağız. Devletimizin yapımına başladığı kalıcı konutların da tamamlanmasıyla tüm vatandaşlarımızın yeni evlerine kavuşacağı günleri göreceğiz” dedi.

“Sendikamızdan aldığımız güçle bu zor günleri atlatacağız”

Konya olarak deprem sonrası Hatay’ı ayağa kaldırmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, “Vatandaşlarımızın deprem bölgesindeki ihtiyaçlarını hep birlikte karşılamak için çalışmalarımızı ilk günden beri sürdürüyoruz. belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, gönüllülerimiz ve odalarımız ile daha önce imalatını tamamladığımız Konya Konteyner Kent 1. Hataylı kardeşlerimiz inşallah bu zor günleri birliğimizden alacağımız güçle atlatırız ve Hatay yeniden ayağa kalkana kadar bu çabalarımızı bire bir gayretle sürdüreceğiz Allah hemşehrilerimizden razı olsun , emek verenler ve katkıda bulunanlar, dualarını ve takviyelerini her zaman hissettiğimiz.” – KONYA

oltu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu