Haber

Bakan Kasapoğlu: “Spor rehabilitasyon açısından önemli bir unsur”

gençlik ve SporBakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, depremin olduğu ilk andan itibaren devlet ve millet olarak dayanışmanın en güçlü örneğini sergilediklerini belirterek, “Sporu bu süreçte nasıl bir rehabilitasyon süreci, ruh sağlığımızı iyileştirmede güçlü bir destek unsuru olarak değerlendirebiliriz? bu anlamda yaralar.”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kahramanmaraş’ın konteyner kenti Karacasu’da depremzedelerle bir araya geldi ve ardından çocuklarla spor müsabakaları düzenledi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, “Depremin olduğu ilk andan itibaren devlet ve millet olarak dayanışma ve iş birliğinin en güçlü örneğini gösterdik. Bu süreçte de aynı ruhla yaralarımızı saracak, yaralarımızı saracağız.” Hayatın bir gereği olarak bu bölgelerde birçok çalışma giderek daha hızlı yapılmaktadır.Sporun sadece fiziksel bir aktivite değil sadece bir oyun olmadığını hepimiz biliyoruz.Özellikle bu süreçte spora nasıl değer biçebiliriz? bir rehabilitasyon süreci olarak yaralarımızı iyileştirmede güçlü bir takviye unsuru.Kulüplerimiz ve derneklerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz.Etkilenen vatandaşlarımızın çalışmalarını spor anlamında güçlendiriyoruz. Bugün tenis eğitimi ve etkinlikleri çerçevesinde Kahramanmaraş’ta tenis eğitiminin başlangıcını yapmış bulunmaktayız. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bu tarz çalışmaları her zaman destekleyeceğiz” dedi. – KAHRAMANMARAŞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu