Haber

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Haymana’ya aile yaşam merkezi

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkent halkının yaşam kalitesini artırmak amacıyla kent genelinde açtığı aile yaşam merkezlerinin sayısını artırmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Haymana ilçesinde tamamlanan, vatandaşların kaliteli ve dolu vakit geçirebilecekleri alanları Başkent’e kazandıran Aile Yaşam Merkezi (AYM) açılışı için gün sayıyor.

YAVAŞ: “ŞEHRİMİZE KAZANDIRMAK İÇİN GÜN SAYIYORUZ”

Yeni merkezi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şunları söyledi: “Haymana Aile Yaşam Merkezi’ni şehrimize kazandırmak için gün sayıyoruz. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın kaliteli vakit geçirebileceği merkezimizde; “Eğitim ve toplantı odalarından kütüphanelere, spor salonlarından çocuk eğitim merkezlerine kadar pek çok sosyal tesis mevcut.”

MERKEZ HER YAŞTAN VATANDAŞA HİZMET VERECEK

Haymana ilçesi, Menderes Mahallesi, İnci Caddesi’nde hizmet verecek olan ve 5 kattan oluşan AYM bünyesinde; Eğitim ve toplantı odalarından kütüphanelere, spor salonlarından çocuk eğitim merkezlerine kadar pek çok sosyal tesis bulunmaktadır.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Hayatı Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Haymana AYM, sosyal faaliyetlerden eğitim hizmetlerine, spor faaliyetlerinden sanat faaliyetlerine kadar birçok alanda her yaştan vatandaşa hizmet verecek.

“HAYMANA VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, Haymana Aile Yaşam Merkezi hakkında şu bilgileri verdi:

“Merkezimizde gençlik merkezi, çocuk aktivite merkezi, bayanlar kulübü ve kadın danışma merkezi birimlerimiz bulunmaktadır. Öğrencilerimize eğitim ve internet desteği sağlanmasının yanı sıra alanda eğitim toplantılarının yapılabileceği odalar, atölye ve seminerlerin yapılabileceği konferans salonu, derslikler ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin ücretsiz olarak yararlanabilecekleri bir kütüphanemiz bulunmaktadır. “Açılacak yeni merkezimiz Haymanalı hemşehrilerimize güzel ve hayırlı olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu