Haber

60 Gönüllü Berber, Kuaför ve Güzellik Uzmanı 16 Nisan’da Hatay’da

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Güzellik Çevrem Derneği ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan çadır kentte depremzedelerin bireysel bakım ihtiyaçlarını karşılayacak. Derneğin getireceği 60’a yakın gönüllü berber, kuaför ve güzellik uzmanı depremzedelerin saç, sakal, cilt, el ve ayak bakımını yapacak.

Kahramanmaraş, 6 Şubat depremlerinin en çok yıkıma neden olduğu illerin başında geliyor. HatayTürkiye’de yaraların sarılması için birçok dernek ve kuruluşun desteği ilk günden beri devam ediyor.

Gönüllülük esasına göre sürdürülen yardımlarla vatandaşların çeşitli ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor.

Depremin ardından bölgeye yardımda bulunan Düzlük Çevre Derneği, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde bir etkinlik daha düzenleyecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda 16 Nisan’da kurduğu çadır kentte İyilik Çemberi Derneği tarafından düzenlenecek düzenlemede depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçları karşılanacak. Derneğin getireceği gönüllü 60’a yakın berber, kuaför ve güzellik uzmanı depremzedelerin saç, sakal, cilt, el ve ayak bakımlarını yapacak.

Dernek, çocukların eğlenceli ve keyifli vakit geçirmesi için 10 kişilik bir palyaço grubu ile özel bir etkinlik daha düzenleyecek. Çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve oyuncak dağıtılacak. Etkinlik, dernek gönüllüleri tarafından vatandaşlara hijyen ve giyim kolilerinin dağıtılmasının ardından iftar yemeği ile son bulacak.

Kaynak: ANKA / Yerel

haber-bagcilar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu